Delphin Diva

All inclusive faciliteiten

Een All Inclusive vakantie klinkt niet alleen lekker, het is het ook! Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Wat is inclusief? Wat kun je verwachten? Bij het Delphin Diva hotel mag je heel wat verwachten. Naast heerlijk eten zijn er ook heel veel andere faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Het eten eet je voornamelijk in het buffetrestaurant. Tijdens je verblijf mag je één keer in een à la carte restaurant eten. Wil je vaker in een à la carte restaurant eten, dan dien je het zelf te betalen. Je kunt ontbijten tussen 07.00 en 10.00 uur. Gasten die wat langer willen blijven slapen, krijgen een uur extra de tijd om te ontbijten. De lunch wordt tussen 13.00 en 14.30 uur geserveerd. Avondeten in het buffetrestaurant is tussen 18.30 en 21.00 uur, maar in de à la carte restaurants tussen 19.00 – 21.30 uur. Alle drankjes worden gewoon aan tafel geserveerd, dus je hoeft daarvoor je stoel niet uit. Alle lokale drankjes, frisdrank en sommige geïmporteerde drankjes zijn allemaal inclusief. Vraag bij de bar of jouw drankje onder deze voorwaarde hoort. Het kan zijn dat een bepaalde bar in de winter niet open is, vanwege weersomstandigheden. Dit zal dan meer op de poolbars gaan, maar laat je daarover gewoon informeren bij aankomst van het hotel.

Naast ontbijt, lunch en diner is er ook ruimte voor thee/koffie en koekjes in de middag, snacks bij de verschillende bars of als je ‘s avonds laat nog honger krijgt, kun je bovendien om een middernachtsnack vragen.

Voor activiteiten en entertainment zit je bij Delphin Diva Hotel helemaal goed. Vooral voor kinderen wordt er veel georganiseerd. Er is een miniclub voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Het animatieteam kan Duits, Engels en Russisch spreken. Ze gaan spelen, naar de bioscoop of lekker zwemmen. Echter, voor de wat ouderen is er ook genoeg te doen. Je kunt gaan gamen of ‘s avonds liveoptredens kijken of ga dansen in de discotheek. Daarnaast zijn er ook heel wat activiteiten tegen betaling te ondernemen.

Uiteraard biedt Hotel Delphin Diva Lara je genoeg zwemmogelijkheden. Buiten zijn er maar liefst vier zwembaden te vinden en ook aan de kleintjes is gedacht. Het is hier ondiep en dat maakt het ideaal voor kleine kinderen. In de andere zwembaden kun je baantjes trekken, ronddobberen, spelen en van de glijbanen af. In de winterperiode is het extra fijn dat er een verwarmd binnenzwembad voor je geopend is.

Ben jij echt op vakantie gegaan op optimaal te genieten? Dan moet je zeker even het spa- en wellnesscentrum van dit hotel induiken! Naast relaxen in de sauna, kun je ook badderen in het Turks Bad of kiezen uit één van de vele massages. Je zal je daarna echt beter voelen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Lekker sporten doe je in het fitnesscentrum. Ideaal om je weer lekker fit te voelen!

Het is wel duidelijk dat Delphin Diva Hotel je een goed verblijf gunt. Naast alle fijne zwemmogelijkheden, activiteiten die het hotel organiseert, kun je er ook nog eens heerlijk van het strand genieten. De prachtige witte zandstranden mag je echt niet missen! Daarnaast kun je hier goed eten en zijn de à la carte restaurants zeker de moeite waard om eens te proberen tijdens je verblijf!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 613 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen