Delphin Diva

Boeken

Ben jij nu overtuigd geraakt van het feit dat jouw vakantie in Delphin Diva Lara moet beginnen? Dan zit je hier op de juiste site! Hieronder kun je namelijk verschillende reisorganisaties met elkaar vergelijken en kijken welke optie voor jou het best is. Welke organisatie spreekt jou het meest aan? Welke prijzen zitten ertussen en komt jouw beschikbaarheid wel overeen met die van de reisorganisatie? Bedenk van tevoren alvast wanneer je precies wilt gaan, zodat je zeker weet dat jouw reisdatum ertussen staat.

Staat jouw ideale reis ertussen? Boek dan via deze pagina. Weet dus goed van tevoren of je in het voor-, hoog-, na- of laagseizoen wilt gaan. In april begint het weer dus langzaamaan lekker te worden, maar naarmate de zomer eraan komt, wordt het steeds warmer. Ook wordt het dan drukker, omdat het hoogseizoen begint, dus gezinnen vaak op vakantie gaan. Kijk welk seizoen het best bij jouw wensen past, zodat je weet wanneer je je reis naar Delphin Diva hotel moet boeken.

Het begin van het vakantieseizoen is het laagseizoen. Dit valt niet samen met de grote zomervakantie, maar in deze periode is bijvoorbeeld de meivakantie. Het laagseizoen loopt van april tot half juni. De prijzen liggen lager en de temperaturen lopen steeds meer op. Zwembaden gaan net open en de temperaturen liggen rond de 23 graden. De temperatuur van de zee ligt rond de 18 graden.

Het drukste seizoen van het jaar is het hoogseizoen. Dit valt samen met de grote schoolvakantie en loopt van half juli tot half augustus. Ook qua temperatuur zijn dit ook de warmste maanden van het jaar met gemiddeld 34 graden. Het zeewater is zeer aangenaam met 26 graden. In deze maanden kan het ook te warm voor je zijn. Let hierop met boeken.
Gelijk na het hoogseizoen heb je het midden seizoen. Dit begint halverwege augustus en loopt nog tot eind september. Het weer is nog erg lekker en zwemmen in de zee is nog zeer aangenaam (25 graden), vanwege de warme zomerse temperaturen die het water hebben opgewarmd.
In oktober begint echter het naseizoen. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest, want de schoolvakanties zijn echt voorbij. Het is er minder druk, maar temperaturen liggen nog rond de 26 graden.

Als je kiest om in de winter naar Turkije te gaan, houd er dan rekening mee dat het weer je nog weleens zou kunnen verrassen. De temperaturen liggen er in de winter hoger dan in Nederland, maar er valt wel meer regen. Daarnaast koelt het snel af en het zeewater is een stuk kouder. Dit seizoen duurt tot en met maart. Wel kan het zo zijn dat in de wintermaanden wat minder watersportactiviteiten worden aangeboden in en buiten het hotel.

Op de vergelijkingspagina kun je aangeven wanneer je wilt gaan, hoe lang je wilt gaan, wat je budget is en je reisgezelschap. Zo krijg je een overzicht afgestemd op jouw wensen. Wees er snel bij, want voordat je het weet is die ideale aanbieding weg! Maak van tevoren voor jezelf vast een lijst met wat jouw eisen zijn, zodat je gelijk kunt boeken!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 613 (incl. vlucht en transfer)
Corendon
v.a. € 601 (incl. vlucht en transfer)
Tjingo
v.a. € 420 (incl. vlucht en transfer)
Kras
v.a. € 506 (incl. vlucht en transfer)