Delphin Diva

Kamers

Met maar liefst 481 hotelkamers, is Delphin Diva hotel in Lara een behoorlijk groot hotel. Je kunt kiezen uit zeezicht, zijzeezicht of landzicht. Ze hebben vier verschillende type kamers, maar daarnaast ook nog een paar exclusieve luxe kamers.

Standaardkamer

Deze kamer is geschikt voor twee a vier personen. Er staat één tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed. Daarnaast is er een sofa die je uit kunt klappen als bed.

De kamer is voorzien van televisie, airco, minibar, telefoon, kluisje, thee- & koffiefaciliteiten. De badkamer heft een douche/bad, föhn en toilet.

Mindervalide kamer

Deze kamer is ingericht als een standaardkamer, maar dan gelegen op de begane verdieping.

Deze kamer is speciaal ingericht voor mindervalide gasten. Ook vind je in de kamer een noodknop, mocht er iets gebeuren.

Duplex Familiekamer

Deze kamer is geschikt voor twee tot vijf personen. De hotelkamer is opgedeeld in twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers: één tweepersoonsbed en in de ander twee eenpersoonsbedden. Op de tweede verdieping is er nog een tweepersoonsbed.

De kamer heft een eigen telefoon, televisie, minibar, kluisje, airco, koffie- & theefaciliteiten. Daarnaast heeft de ruimte twee badkamers voorzien van een douche, toilet en föhn.

Familiekamer

De familiekamers is geschikt voor twee tot vier personen. De kamer heeft twee slaapkamers. De eerste kamer heeft een tweepersoonsbed en de ander twee eenpersoonsbedden.

De kamer is voorzien van televisie, airco, minibar, telefoon, kluisje, thee- & koffiefaciliteiten. De badkamer heft een douche/bad, föhn en toilet.
Daarnaast heeft het Delphin Diva hotel nog een paar luxe kamers:

Roze Maankamer

Deze kamer is ingericht in verschillende kleuren roze. Het is geschikt voor twee personen en heeft en mooie slaapkamer met tweepersoonsbed.

De kamer een jacuzzi met zeezicht, een televisie met dvd, airco, telefoon, minibar, kluisje, thee- en koffiefaciliteiten en een VIP service. De badkamer is voorzien van een wc, bad/douche en föhn.

Deluxe Familiekamer

Deze kamer is geschikt voor vijf a zes personen. Het is in tweeën opgedeeld. De ene kamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De andere kamer heeft een tweepersoonsbed en een twijfelaar. Deze kamer heeft een groot terras van wel 60 vierkante meter!

De kamer een jacuzzi, een televisie, airco, telefoon, minibar, kluisje, thee- en koffiefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een wc, bad/douche en föhn.

Presidentssuite

Deze kamer is geschikt voor twee personen. Het heeft twee tweepersoonsbedden en een groot terras van 60 vierkante meter.

De kamer een jacuzzi, een televisie, airco, telefoon, minibar, kluisje, thee- en koffiefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een wc, bad/douche en föhn. Bij dit hotel krijg je VIP service.

Zwarte suite

Deze kamer is ingericht in verschillende kleuren zwart. Het is geschikt voor twee personen en heeft en mooie slaapkamer met tweepersoonsbed.

De kamer een jacuzzi met zeezicht, een televisie met dvd, airco, telefoon, minibar, kluisje, thee- en koffiefaciliteiten en een VIP service. De badkamer is voorzien van een wc, bad/douche en föhn.

Daarnaast ken het hotel nog de K1 en de K2 suite. Deze suites zijn ingericht als de standaardkamer, maar dan een stuk groter. De kamers zijn 80 vierkante meter. Ze hebben beiden twee tweepersoonsbedden en daarnaast een panoramisch zeezicht. Verder is alles redelijk vergelijkbaar met de standaardkamer.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 613 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen