Delphin Diva

Tips

Ga lekker naar buiten en wandel rondom het hotel. Er zijn veel leuke winkeltjes te vinden.

Zin om te shoppen, maar wil je de bazaars vermijden? Op maar slechts 100 meter van het hotel heb je een shoppingmall! Ideaal om even snel wat rond te neuzen.

Als je kinderen hebt, is het handig om de familiekamers te boeken. Zeker de duplex is ideaal. Dan zijn er dubbele slaapkamers en badkamers!

Ben je op zoek naar sieraden? Dan zit tegenover het hotel nog een goede juwelier waar ze voor leuke prijsjes mooie sieraden verkopen.

De à la carte restaurants zijn zeker een bezoekje waard. Erg lekker eten hier. Als je in de gelegenheid bent, zeker vaker hier eten!

Heb je heimwee naar Nederland? Op loopafstand is er een Nederlands voetbalcafé die zogenaamde Hollandse hapjes serveren.

Als je je bed te hard vindt liggen, kun je gerust bij de receptie vragen naar een dek matras. Ze willen er echt voor zorgen dat jij een fijne vakantie hebt en denken erg mee in jou behoeften/wensen.

Als je naar Turkije gaat heb je een visum nodig. Deze kun je op het vliegveld aanvragen, maar online kan het ook alvast van tevoren. Dit is op zich wel handig om te doen en het scheelt in geld.

Leuk uitstapje zijn de watervallen in de omgeving. Erg leuk en mooi om te zien. Ook prachtige natuur!

In de zomer zijn hier veel muggen. Houd daar rekening mee of neem alvast iets mee vanuit huis.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 613 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen